nevada-tan.de

RSS | Comments RSS

Hellre i poolen

Comments (0) No Comments»
February 25, 2014 at 5:49 pm

Jag badar nästan bara i min pool som jag lät poolkungen bygga åt mig, jag tycker att det är så mycket skönare att bada i en pool än att bada i havet eller i en sjö. Speciellt sådana sjöar där det känns som att det en massa alger och så, jag tycker det bara är riktigt obehagligt. Jag förstår inte varför man väljer att trängas på en full strand där det är läskigt i vattnet. Jag gillar inte att titta ned i vatten och inte se botten, det kan ju vara vad som helst där, kanske en sten eller en stor fisk. Jag är mycket hellre i en pool då där jag vet hur det ser ut och jag behöver inte oroa mig för vassa stenar eller dylikt. Det känns mycket säkrare och dessutom så skulle jag säga att det känns fräschare också. Det kan ju vara vad som helst i havet.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>