nevada-tan.de

RSS | Comments RSS

Köpa tält istället för att hyra

Comments (0) No Comments»
April 1, 2014 at 6:43 pm

Jag funderar lite på att Köpa partytält, vi använder ju ändå partytält ganska så ofta på gården där vi bor. Några gånger per år i alla fall, både på kräfskivor och sådant och dessutom på olika gårdsstädningar och lite andra fester också. Det är riktigt bra att ha och jag tror nog att det skulle bli lite billigare att köpa ett istället för att hyra, i längden så blir det ju i alla fall så. Det dåliga är ju att det alltid finns en risk att det ska gå sönder och då måste man ju återgälda det och det kostar väl en hel del men man får väl bara vara försiktig när man slår upp det och tar ned det. Det finns nog inte så mycket annat att göra, jag tror att det skulle vara väldigt skönt att köpa ett tält istället för att hyra det hela tiden.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>