nevada-tan.de

RSS | Comments RSS

Dimmer är enkel lösning

Comments (0) No Comments»
May 17, 2014 at 8:53 am

Hemma hos mig så har jag upptäckt att jag tycker att det är lite irriterande att jag inte riktigt kan ändra ljuset i mitt kök och jag skulle gärna vilja kunna göra det. Det är nämligen så att köket och matbordet är i samma rum och det är inte så kul att äta där det är så stark belysning. Jag tycker att det är svårt att välja belysning därinne just eftersom man vill ha olika ljus när man lagar mat och när man äter. När man lagar mat så vill man så klart att det ska vara så ljust som möjligt men när man vill äta maten så är det ju helt annorlunda. Då skulle man liksom hellre ha en massa tända ljus och bara sitta och mysa. Antingen så gör man så eller så skaffar man en Dimmer, jag tror att det kan vara den enklaste lösningen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>